De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Boekenlegger-kalender is alles-in-één. Het is een relatiegeschenk, het is een kalender, het is een boekenlegger, het is een productcatalogus, het is een pr-instrument, het is een boek, het is een staalkaart, het is een reclamemiddel, het is een visitekaartje, het is een salespromotion artikel, het is verzamelalbum, het is een leuke weggever, het is … vul zelf maar in!

boekenlegger-kalender-kunst-2

Kunst

Schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, architectuur, musea… de wereld van de kunst leent zich bij uitstek voor de Boekenlegger-kalender. Wordt conservator en stel je eigen collectie samen in 12 beelden.

boekenlegger-kalender-seizoenaanbieding-2

Seizoenaanbieding

Met de Boekenlegger-kalender kun je slim inspelen op de wisselende jaargetijden en perioden als je een product voert dat seizoengevoelig is. Denk aan mode, horeca, wijnen, bloemen en planten.

boekenlegger-kalender-thema

Thema’s

De creatieve mogelijkheden met de Boekenlegger-kalender zijn letterlijk grenzeloos. Organiseer een brainstorm met de dummy van de Boekenlegger-kalender op tafel en de wildste ideeën vliegen in no-time om je oren!

boekenlegger-kalender-diensten-service-3

Diensten en services

Diensten en services laten zich vaak lastig in één beeld vangen. De Boekenlegger-kalender biedt uitkomst. Je kunt je verhaal vertellen met maar liefst 12 beelden. En als kers op de taart kun je ook nog eens een aparte blikvanger op de omslag plaatsen.

boekenlegger-kalender-handzaam-formaat-3

Handzaam formaat

De opvallend langgerekte vorm van de Boekenlegger-kalender doet foto’s en illustraties extra opvallen. Tegelijk zorgt het compacte zakformaat ervoor dat u de Boekenlegger-kalender makkelijk kunt uitdelen op beurzen en evenementen of kunt bijsluiten bij een offerte.